Tinilányra támadt egy drogos a Köki Terminálnál

2024.06.22. 09:01
Veszélyes városrésszé vált a Köki Terminál és környéke, a helyiek beszámolói szerint ugyanis egy ideje már egy 5-6 fős drogbanda uralja Kispest egyik legforgalmasabb részét. Csütörtök éjjel megtámadtak egy tinédzsert, akihez a mentőt is riasztották.

Veszélyes drogbanda uralja a Köki Terminál környékét a Metropol információi szerint. A helyiek arra panaszkodnak, hogy egy ideje 5-6 fős drogbanda lepte el a (19. kerületi) Lehel, Eötvös és Kosárfonó utcákat.

A járókelők tartanak a Kispest egyik legforgalmasabb részét ellepő kábítószeresektől, a lap úgy tudja, hogy a zűrös alakok a Köki Terminál közelében vertek tanyát, ahol a közeli terület füves részén pihennek és drogoznak. Ráadásul a társaság egyik tagja csütörtök éjszaka rátámadt egy tinilányra. 

A támadásról a Metropolnak egy környéken élő lakos számolt be, aki végignézte az erőszakos cselekményt. A szemtanú épp hazafelé tartott június 20-án, este 9 órakor a termináltól, amikor a közeli kínai boltnál azt látta, hogy a boltnál várakozó fiatal lányhoz odalépett a banda egyik tagja. Állítása szerint

a kamaszlány épp a barátját várta az üzletnél, mikor a drogos minden előzmény nélkül a falhoz verte a lány fejét. 

A szemtanú szerint a drogos a lány táskáját akarta elvenni, amit aztán ki is tépett a kezéből, majd elrohant a helyszínről. A szemtanú kihívta a mentőket a láthatóan sokkos állapotba került lányra, aki elmondása szerint a fejét fogta és sírt. 

A lap kereste a rendőrséget az esettel kapcsolatban, de egyelőre nem kaptak választ. 

Máshol is vannak hasonló problémák

Korábban cikksorozatban mutattuk be az Örs vezér terén kialakult tarthatatlan állapotokat, a Nyugati pályaudvarról és környékéről hoztunk történeteket, valamint megkérdeztük a Fővárosi Önkormányzatot, az érintett kerületeket és a rendőrséget is. Ezekről a történetekről ide kattintva olvashat bővebben.