A Magyar Péter egykori párjával, Vogel Evelinnel készített videóinterjú szerda reggel jelent meg az Indexen. A csaknem 50 perces beszélgetést eddig több mint 600 ezren indították el az Indamedia közelmúltban indított Indaplay-platformján. A többórás beszélgetés legfontosabb mondatait 15 perces vágott anyagban foglaljuk össze.

„Az, hogy Péter miért juthatott el idáig, nem csak rajta múlt. Nagyon jó emberek dolgoztak mögötte, nagyon ráéreztek arra, hogy mikor mit kell betenni, milyen eszközökhöz kell nyúlni. És nem azért, mert ők el akartak valamilyen politikai célt érni. Ezek az emberek, akik Péter mögött voltak, akikkel én együtt dolgoztam, nekik hitük volt, ők hittek a jóban, a jobban, a változásban” – nyilatkozta az Indexnek Vogel Evelin, aki Magyar Péter barátnője volt a Tisza Párt elnökének színre lépése és az európai parlamenti választások közötti időszakban.

A politikus volt párja azzal indokolta, hogy miért kereste meg lapunkat, hogy felelősséget érez mindazokért, akiket ő beszélt rá arra, hogy álljanak be Magyar mögé. „Ők a szívüket és lelküket, a munkájukat és tudásukat beletették ebbe ingyen” – fogalmazott Vogel Evelin az Indexen szerda reggel

A Tisza Párt elnökének exbarátnőjével több alkalommal is beszélgettünk az elmúlt napokban, és részletesen beszámolt nekünk a 2024 tavaszán történtekről. Miután elvállalta, hogy hosszabb videóinterjúban is elmondja történetét, rögzítettük azt a beszélgetést, amelyben visszaemlékezett, hogy Magyar Péter milyen volt megismerkedésük idején.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke két órával azt követően, hogy az Index közzétette a volt barátnőjével készített exkluzív beszélgetését, a saját Facebook-oldalán reagált az elhangzottakra. Bejegyzésében közölte, zsarolás miatt feljelentést tesz korábbi szerelme ellen.

Négy órával később újabb posztban reagált az ügyre Magyar Péter. Azt írta, hogy „elmondhatatlanul hálás azért az óriási szeretetcunamiért, ami felé árad a nehéz pillanatokban is”. A pártelnök alantas eszköznek és támadásnak minősítette a történteket.

Ha szeretné meghallgatni a teljes beszélgetést, akkor kattintson ide!

Az Index, ahogy korábban is, az exkluzív interjú megjelenése előtt is meghívta Magyar Pétert egy élő beszélgetésre.