Erik, Alexandra
EUR 383,26 Ft
USD 365,49 Ft
9 °C
23 °C

A Törzsasztalban Balsai István

2003.02.27. 16:12
Pénteken tizenegykor az Index Törzsasztalának vendége Balsai István, a Magyar Demokrata Fórum képviselője. Balsai tavaly ősszel mondott le pártja frakcióvezetői posztjáról, miután több kérdésben szembekerült Dávid Ibolyával és ezért többek között a pártelnök aláírásával több frakciótag bizalmatlansági indítványt nyújtott be ellene.

Mint emlékezetes, Dávid Ibolya újbóli elnökké választása előtt számos sajtóhír jelent meg arról, hogy az MDF-ben belső viták folynak arról, hogy hasznos-e a párt számára Dávid Fidesszel szembe menetelő "függetlenségi" politikája. Balsai lemondását követően sokan azt állították, hogy az Antall-kormány egykori igazságügyi minisztere is ennek a belső vitának "esett áldozatul".

Az MDF-es tisztújító ülésen két hete az is kiderült, hogy az MDF a 2004-es EU-választáson külön indul. Kérdezzen a volt frakcióvezetőtől!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek