Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alkuszik a bliccelőkkel a BKV

2007.09.06. 08:25
A zéró toleranciát hirdető közlekedési vállalat némi kedvezménnyel próbálja csökkenteni a 10 milliárdos kintlevőségét. A megbüntetett bliccelők kedvezményt kapnak az egyösszegű befizetésért cserébe.

Elengedi a BKV a bliccelők felhalmozott büntetésének egy részét, ha azok egyösszegben befizetik tartozásuk egy bizonyos hányadát, még a bírósági eljárás előtt - mondta az RTL Klub Híradójának csütörtök reggeli adásában Regőczi Miklós. A BKV értékesítési és kommunikációs vezérigazgató-helyettese hozzátette: egy bizonyos értékhatár felett már nem tekintenek el a teljes büntetéstől, az engedmény egy-kétszázezres összegekre vonatkozik.

A fővárosi tömegközlekedési vállalatnak 10 milliárd forintos kintlevősége van a büntetésekből, a legnagyobb adós 2 és félmillió forinttal tartozik a BKV-nak, az ő házát elárverezik - mondta Regőczi Miklós. A bliccelők büntetésének elengedéséről részleteket egyelőre nem tudni, a BKV csütörtök délutánra ígért tájékoztatást az ügyben.