Bertalan
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Őszig korlátozzák a forgalmat a Hűvösvölgyi úton

2007.05.03. 20:07
A szeptemberig tartó közműépítés után útfelújítás kezdődik a Budakeszi út és a Furulya utca között Budapesten. Félpályás útlezárás október elejéig. Június 9. és augusztus 16. között a városból kivezető irányban egyirányúvá válik a forgalom.

Megkezdődtek a közműépítési munkák a II. kerületi Hűvösvölgyi úton, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani.

A csatornaépítés május 2-án kezdődött a Hűvösvölgyi út és a Budakeszi út találkozásától kifelé 300 méterre. A 650 méter hosszú csatorna építésének várható befejezési időpontja szeptember 13-a.

A csatornaépítéssel párhuzamosan május 10-én vízvezeték- építés kezdődik a Hűvösvölgyi út és a Budakeszi út csomópontjától egészen a Furulya utcáig, amely augusztus 17-ig tart.


Forrás: Google Maps

Forgalomkorlátozásra május elejétől október elejéig kell számítani, mivel a Hűvösvölgyi út felújítását szeptember közepén kezdik majd el a Budakeszi úti elágazás és a Kelemen László utca között.

A közműépítés miatt az érintett útszakaszon május 2. és június 8. között csak egy sáv járható, míg két hétvégén (május 12-13. és május 19-20.) a 29-es buszt egyik irányban rövid szakaszon elterelik.

Június 9. és augusztus 16. között a városból kivezető irányban egyirányúvá válik a forgalom.