Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Őszig korlátozzák a forgalmat a Hűvösvölgyi úton

2007.05.03. 20:07
A szeptemberig tartó közműépítés után útfelújítás kezdődik a Budakeszi út és a Furulya utca között Budapesten. Félpályás útlezárás október elejéig. Június 9. és augusztus 16. között a városból kivezető irányban egyirányúvá válik a forgalom.

Megkezdődtek a közműépítési munkák a II. kerületi Hűvösvölgyi úton, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani.

A csatornaépítés május 2-án kezdődött a Hűvösvölgyi út és a Budakeszi út találkozásától kifelé 300 méterre. A 650 méter hosszú csatorna építésének várható befejezési időpontja szeptember 13-a.

A csatornaépítéssel párhuzamosan május 10-én vízvezeték- építés kezdődik a Hűvösvölgyi út és a Budakeszi út csomópontjától egészen a Furulya utcáig, amely augusztus 17-ig tart.


Forrás: Google Maps

Forgalomkorlátozásra május elejétől október elejéig kell számítani, mivel a Hűvösvölgyi út felújítását szeptember közepén kezdik majd el a Budakeszi úti elágazás és a Kelemen László utca között.

A közműépítés miatt az érintett útszakaszon május 2. és június 8. között csak egy sáv járható, míg két hétvégén (május 12-13. és május 19-20.) a 29-es buszt egyik irányban rövid szakaszon elterelik.

Június 9. és augusztus 16. között a városból kivezető irányban egyirányúvá válik a forgalom.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?