Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Kiírták a közbeszerzést a Margit hídra

2009.03.13. 17:25
A budapesti Margit híd - és a kapcsolódó közlekedési rendszer - felújítási, fejlesztési munkáinak komplex mérnöki szolgáltatásaira és a műszaki ellenőri feladatokra nyílt közbeszerzést írt ki Budapest Főváros Önkormányzata.

A pénteki Közbeszerzési Értesítőben megjelent a Margit híd küszöbön álló felújításának közbeszerzési felhívása.

A mérnöki feladatok körébe tartozik a kiviteli tervek ellenőrzése, a kiviteli technológiák felülvizsgálata, a hídhoz kapcsolódó közműfelújítások koordinálása, valamint a műszaki átadás-átvételi- és használatbavételi eljárás lefolytatása is.

A felújítás utáni forgalomba helyezés tervezett határideje 2010. szeptember 1., míg a teljes befejezés határideje jövő év december 31.

A Margit híd szerkezeti hossza - a szárnyhíddal együtt - 713 méter, a felülete pedig 17.825 négyzetméter.

A főváros késedelmi kötbért köt ki, amely a bruttó megbízási díjra vetített napi 0,5 százalék, a hibás teljesítési kötbér pedig minden ismétlődő hibás teljesítés esetén 100 ezer forint. A meghiúsulási kötbér a bruttó megbízási díj 20 százaléka, a teljesítési biztosíték pedig a bruttó megbízási díj 8 százaléka.

Az a cég adhat be ajánlatot, amelynek az előző három naptári év mindegyikében, a mostani közbeszerzés szerinti feladatokkal egyező munkákból származó nettó forgalma elérte a 80 millió forintot.

Az ajánlattételi határidő április 30. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékeléskor az ár 8, míg a projekt terv 3 súlyszámot kap. Az eredményhirdetés május 28-án lesz, a szerződéskötés tervezett időpontja pedig június 15.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek