Jenő
-3 °C
6 °C

Kiírták a közbeszerzést a Margit hídra

2009.03.13. 17:25
A budapesti Margit híd - és a kapcsolódó közlekedési rendszer - felújítási, fejlesztési munkáinak komplex mérnöki szolgáltatásaira és a műszaki ellenőri feladatokra nyílt közbeszerzést írt ki Budapest Főváros Önkormányzata.

A pénteki Közbeszerzési Értesítőben megjelent a Margit híd küszöbön álló felújításának közbeszerzési felhívása.

A mérnöki feladatok körébe tartozik a kiviteli tervek ellenőrzése, a kiviteli technológiák felülvizsgálata, a hídhoz kapcsolódó közműfelújítások koordinálása, valamint a műszaki átadás-átvételi- és használatbavételi eljárás lefolytatása is.

A felújítás utáni forgalomba helyezés tervezett határideje 2010. szeptember 1., míg a teljes befejezés határideje jövő év december 31.

A Margit híd szerkezeti hossza - a szárnyhíddal együtt - 713 méter, a felülete pedig 17.825 négyzetméter.

A főváros késedelmi kötbért köt ki, amely a bruttó megbízási díjra vetített napi 0,5 százalék, a hibás teljesítési kötbér pedig minden ismétlődő hibás teljesítés esetén 100 ezer forint. A meghiúsulási kötbér a bruttó megbízási díj 20 százaléka, a teljesítési biztosíték pedig a bruttó megbízási díj 8 százaléka.

Az a cég adhat be ajánlatot, amelynek az előző három naptári év mindegyikében, a mostani közbeszerzés szerinti feladatokkal egyező munkákból származó nettó forgalma elérte a 80 millió forintot.

Az ajánlattételi határidő április 30. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékeléskor az ár 8, míg a projekt terv 3 súlyszámot kap. Az eredményhirdetés május 28-án lesz, a szerződéskötés tervezett időpontja pedig június 15.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?