Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a csepeli választást

2009.04.27. 09:14

Az előzetes adatok szerint Gárday Balázs, a Fidesz-KDNP jelöltje a szavatok több mint felének megszerzésével megnyerte az időközi önkormányzati képviselő-választást Csepel 3. számú egyéni választókerületében - közölte a helyi választási iroda vezetője. A 4158 választásra jogosult közül 989-en jelentek meg a szavazókörökben. (A részvételi arány tehát 23,78 százalékos volt.)

Gárday Balázs, a Fidesz-KDNP jelöltje 505, az MSZP-s Mészáros Ferenc pedig 347 szavazatot kapott. Harmadik helyen a Jobbik jelöltje, Badacsonyi Zsolt végzett 76 szavazattal. Kulinyi Márton, akit az SZDSZ indított, 30 szavazatot kapott, az MDF-es Szabó Zsoltné 15-öt, Nagy János, a Munkáspárt jelöltje 10-et, míg Csaba Elemér, az MSZMP színeiben 3 voksot kapott. A főváros XXI. kerületének 3. számú egyéni választókerületében azért tartottak önkormányzati képviselő-választást, mert a korábbi képviselőt, Takács Józsefet, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola igazgatóját, a csepeli MSZP-frakció helyettes vezetőjét január 7-én az igazgató-helyettesével együtt lelőtték az iskolában.