Böhöm pickup vs nénike: 1-0

2009.06.30. 09:07 Módosítva: 2009.06.30. 09:07
Bunkó autósok sorozatunk új részében villamos elé parkoló BMW, mozgássérült adósságbehajtók Hummerrel.

A hónap legbeszédesebb képét bubi küldte be egy törődött néniről, aki egy hatalmas pickup-ot kerülget a járdán.

Mint írja, "rendszámra már nem futja... Aki nem ismerné fel, a Móricz Zsigmond körtéren a 61-es végállomásánál készült a kép. Természetesen egy járdaszigeten."

Bunkó autós sorozatunk olyan népszerű lett, hogy a fenti BMW-ről ketten is küldtek képet. Az autó a Bécsi úton állta el a 17-es villamos útját 24-én.

Ennek a szép citromsárga Corvette-nek a tulajdonosa úgy gondolta, hogy nyugodtan parkolhat a járdára az Alkotás úton.

A Maserati vezetője ugyan próbált beférni a kuka és a zebra közé, de nem sikerült neki. A mozgássérültkártya nem jogosít fel zebrára parkolásra.

Swarci képén egy Suzuki Alto valószínűleg a hibridhajtás jegyében a trolira vár. Mint írja: "2009 juni. 24. 16:06 Wesselényi-Vörösmarty sarok a 74. troli Almássy téri megállója. Rendszeres a hasonló eset, van amikor 2 autó is egymás mögött áll itt, ilyenkor az úttestről szállnak fel az utasok, mert ettől szerencsétlenebbül állnak fel a járdára."

Sanya nagyon kikelt magából, amikor ezt a Renault-t lekapta: "Elsőnek leszögezném nem vagyok egy "jelentgetős" ember,de amit ma láttam Újpest központban az bicska nyitogató. A képen látható Renault Megane tulajdonosa szépen lassan beállt a képen látható megállóba.Ez nem lett volna új dolog mivel, minden nap itt jövök el, és ezt tapasztalom hogy a buszok nem tudnak beállni a megállóba de azért 1 busz betudja magát paszírozni. De emberünk úgy gondolta hogy ö a buszmegálló közepén áll meg.Ez még nem vett volna rá hogy írjak nektek,de ami ez után történt az már kiverte nálam is a biztosítékot. Emberünk kiszállt,nézelődött,leintett egy taxit,saját kocsit bezár,taxiba beszáll és szépen elmegy. NORMÁLIS? Felzaklatott idegállapotomban mást nem is fűznék hozzá."

Zoli mozgássérült adósságbehajtókra bukkant egy bevásárlóközpontban: "Ezt a járművet a budaörsi Auchan parkolójában fotóztam. Rokkantnyugdíjas biztonsági őr hummerrel, ilyet se láttam még ezelőtt. Csak jelezném, hogy a parkolóban volt még bőven üres hely, de az is nyilvánvaló, hogy ez volt a legközelebb a bejárathoz. Sajnos nem volt időm megnézni, hogy volt-e kerekesszékes matricája, de gondolom, volt neki, ha már egyszer ott állt meg."

Vigab ezt a Wiessmann GT-t és az előtte lévő Passatot a Pusztaszeri-Szépvölgyi út sarkán lőtte egy közkedvelt cukrászda előtt. "Mire kijöttem a cukrászdából néhány gombóc fagyival eltűnt, feltételezem a gazdija is egy süteményre ugrott be. A cukrászdának van saját parkolója, amiben percenként cserélődnek az autók, én is ott parkoltam. Legalább magyar rendszáma van, ami ebben a kategóriában elég ritka..."

Norbert a XIII. kerületben, a Béke úton készítette a képet a polgármesteri hivatal előtt. Mint írja, " szöszi nyugodtan olvasott a bömösben..."

Stib szerint "íme a lehetetlen: amikor a Közterületfelügyelők éppen egy taxidroszton parkolnak - Budapest, I. ker. Krisztina krt. 99."