Bernát, Felícia
EUR 384,34 Ft
USD 364,24 Ft
8 °C
30 °C

Visszavonták a kerékbilincs-pályázatot

2009.08.18. 17:39

Visszavonta a terézvárosi önkormányzat a kerület közterületein szabálytalanul parkoló autók kerékbilincselésére kiírt közbeszerzési hirdetményt, áll az önkormányzat közleményében. A döntést a kerület vezetőinek és a pártok frakcióvezetőinek támogatásával kezdeményezte Verók István polgármester, a további intézkedésekről a jegyző vizsgálata alapján szeptemberben dönthet a képviselő-testület.

A terézvárosi önkormányzat vezetőinek, valamint az MSZP, az SZDSZ és a Fidesz frakcióvezetőinek a részvételével tartott mai egyeztetésen, a jelenlevők teljes egyetértésével és pártok politikai támogatásával egyhangú döntés született arról, hogy Verók István polgármester vonja vissza a kerületi kerékbilincselésre kiírt közbeszerzési pályázat hirdetményét.

A mai döntés értelmében a képviselő-testület 2009. szeptember 24-i üléséig dr. Sajtos Csilla, Terézváros jegyzője vezetésével olyan döntés-előkészítő tanulmány készül, amelynek tartalmaznia kell, hogy a kerület milyen módon tudná saját gazdálkodó szervezet útján megoldani a kerékbilincselést.

Mint ismeretes, 2009. június 25-én döntött a kerületi képviselő-testület a közterületen szabálytalanul parkoló autók kerékbilincseléséről szóló közbeszerzési eljárás kiírásáról. A pályázat elbírálásának határideje 2009. szeptembere lett volna, ekkor jár le ugyanis a feladatot ellátó Centrum Kft. egyéves szerződése. Az önkormányzatnak tehát a következő hónap végéig, a jegyző vizsgálatának eredménye alapján kell meghoznia a döntést arról, hogy a kerületben milyen szervezeti formában végzik majd a kerékbilincselést.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek