Parkolás a Váci út tizenharmadik sávjában

2009.08.25. 07:59 Módosítva: 2009.08.25. 07:59

Bunkó autósok sorozatunk 16. részét egy gyöngyszemmel nyitjuk, amit Johnny Bravo küldött be.

Mint írja, "nem tom, van-e még bunkó parkolós sorozatotok, és így fogadtok-e oda képet, minden esetre csatolok két képet a KUP-210 rendszámú versenyzőről. Helyszín: Bp XIII. ker Váci út közepe konkrétan, időpont: 2009. aug. 19. 14:30-tól 15:15-ig tuti. Ilyenkor miért nem jön erre egy azonosítatlan kamion?"

A következő kép helyszíne majdnem ugyanaz: a Váci út. Gargapitic ennyit fűzött hozzá: Micubisi anyu bement a Budapesti Villamos Művekhez ügyintézni. Volt még hely máshol, jelzem."

A fotók 2009. augusztus 13-án készültek az Akadémia utca és a Roosevelt tér sarkán, írja Norbert. "A csinos hölgy és szokás szerint jóval idősebb szeretője (vagy apukája, s ezért ezuton is elnézést kérek) a lehető legtermészetesebb módon parkolt le a zebrára. A sztorit pikánssá teszi, hogy - miképpen azt a fotón is szereplő kis táblácska mutatja - a zebra felett magasodik a szankcionálásra hivatott Fővárosi Közterület Felügyelet épülete (!!!), valamint amellett a Közlekedési Minisztérium."

"Egy parkolási gyöngyszem vasárnap délután a Kinizsi utcából. Sikerült annyira kicentiznie a falra tapadást, hogy még az ujjam sem fért el az autó orra és a fal között.." - írta Bella.

Balage a fenti képet Szentendréről küldte az akkurátusan parkoló terepjárósról. "Ugyan nem Budapest hanem Szentendre de azért illik a témához. A szentendrei Lidl áruházban bevásárolt a hölgy. Nagyon sok szabad parkolóhely volt. Elnézést a képek minőségéért csak telefonnal tudtam lekapni de azért látszik minden."

A fenti kép inkább a csúnya lehúzás kategóriába tartozna, de olyan nincs. Zsolt szerint "a világ legjobb üzletét találták fel Debrecenben. A város szélén szórj fel homokkal egy 20-25 métert az út mellett.Autóval menj át rajta többször hogy jól látható legyen a keréknyom.Ezután már csak várnod kell. ZÖLDTERÜLET????? rongálás miatt bilincseld meg a turisták autóját akik nem tudják hogy debrecenben a fű homoknak álcázza magát. Vágd meg öket 20 000 ft-ra.Táblát véletlen se tegyél ki hogy tilos parkolni az útpadkán. A szemben lévő egyetemi parkolóban nem volt hely, még a megállni tilos tábla alatt is parkoltak, de ott nem büntettek, ahogy a közterületfelügyelő sem bilincselte meg magát, miután a bilincseléshez a vétkes autó mellé állt. Ő biztos légpárnás autót használt. Azt csak mellékesen jegyzem meg hogy a félóra alatt, amíg vártam hogy leszedjék a bilincset 6 autóst mentettem meg, nehogy nekik is élvezniük keljen a debreceni vendégszeretetet."

Okoskatörp, egyik legszorgalmasabb dokumentátorunk küldte: "HDH-978. A gyalogosok le vannak tojva. A helyszínt nem ismerők számára: nemcsak a járdát állta el, de még a sávot is. A kismamák meg kerülhettek a villamossíneken. Mellesleg kicsit előrébb rengeteg hely volt a járdaszegéllyel párhuzamosan - pl. a Suzuki előtt is."

"Hosszú percekig tartó dudálás után a terepjáró tulajdonosa mint aki jól végezte dolgát, odébbállt."- írta le a helyzetet T5C5.

Photos a következő párbeszéddel illusztrálta a fenti helyzetet:
- ... csak szeretnénk menni a járdán...
- Mé'? ... Nem férsz el? ...

BMW-vel kezdtük, három különböző BMW-vel zárjuk a mai posztot. Szintén Okoskatörp képén látható e szép darab, ami "Járdán jött, megvárta a megvárandókat, majd a Hungária körút irányába kanyarodva a bringaúton távozott."

A fekete BMW-ről popely16 töltötte fel a képet. Az autó valahol a 4-es 6-os villamos vonalán áll, szemben a forgalommal, zebrán.

A fenti, igazi terepjáró módra parkoló BMW fotóját kov.i küldte be. Ha valahova, hát gyaloglépcsőre biztos nem lehet parkolni. De van, aki megteszi.

A többi friss képet a Budapest blog indafotós galériájában lehet megnézni. A képtárba fel is lehet tölteni a képeket (jobbra fent, a Töltse fel fotóit az Indafotóra! gombra kattintva), akkor rögtön meg is jelennek, de természetesen email-ben is fogadjuk őket (Küldjön videót, levelet! gomb). A sorozat korábbi részei a Parkolás alkategóriában találhatók.