Egyelőre nincsenek dugók Budapesten

2009.09.01. 07:35 Módosítva: 2009.09.01. 09:00

A keddi iskolakezdés és a Margit híd lezárása ellenére Budapesten reggel jól járhatók az utak, a szokásos erős forgalommal kell számolni, de dugók nincsenek. Tudósítónk jelentése szerint reggel fél nyolc körül az utcán, a buszmegállókban nagyon sok iskolás várakozott. Másik munkatársunk arról számolt be, hogy több iskola környékén torlódás alakult ki, a megálló és parkolót kereső kocsikra többen rádudáltak.

A kedd reggeli közlekedési helyzet képekben

Az M1-M7-es bevezető szakaszán nincs fennakadás, jól lehet autózni a város felé, és nem állt be a BAH-csomópont se. A Hegyalja úton az Erzsébet híd felé tartó két sávon a forgalom a korábban megszokott módon elég erős, de egyelőre folyamatosan, lassan lehet haladni.

A szokásos módon csak lépésben lehet haladni a József Attila úton a Clark Ádám tér és a Lánchíd felé.

Besűrűsödtek az autók a pesti alsó rakparton. Az Index munkatársa azt jelentette, hogy a Petőfi hídon csak lassan lehet átjutni, főleg Buda irányába van nagyobb torlódás.

Sok autó tart a centrum felé Pesten a Kerepesi úton. Folyamatosan halad a forgalom a Rákóczi úton és a Nagykörúton is. Az UTV közlekedési képinformációs portál élőképei szerint a Hungária körúton is rendesen haladnak az autók.

Nincs fennakadás az Árpád hídon sem.