Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lemondott a VIII. kerület polgármestere

2009.09.02. 16:26
Hosszú ideje tartó, munkavégzését korlátozó betegségére hivatkozva lemondott posztjáról Csécsei Béla, Józsefváros polgármestere. 1993 óta irányította a kerületet. Lemondása miatt időközi választást kell tartani a kerületben.

Megromlott egészségi állapotára hivatkozva lemondott polgármesteri posztjáról Csécsei Béla. A VIII. kerületi polgármester hosszabb ideje betegeskedik, fél éve betegállományban van, hatásköreit alpolgármesterei gyakorolják.

A polgármester lemondását a képviselő-testület szerdai ülésén ismertették és kezdeményezték az időközi polgármesteri választás kiírását.

Csécseit legutóbb az SZDSZ jelöltjeként választották polgármesterré, 1993 óta irányította a kerületet. "Egy korszak zárult ma le Józsefvárosban" - kommentálta Csécsei lemondását Kocsis Máté, a többségi Fidesz-frakció vezetője. Mint mondta, megértik Csécsei lemondását, tekintettel hosszú idő óta közismert rossz egészségi állapotára.