Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Demszky revizort küld a Vidám Parkba

2010.01.28. 19:45

Revizori vizsgálatot rendelt el a Budapesti Vidám Park Zrt.-nél Demszky Gábor főpolgármester a cégnél kialakult hiány okainak feltárására.

Demszky Gábor a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén jelentette be, hogy kezdeményezi a revizori vizsgálatot. Mint mondta, a Vidám Parknál kialakult helyzet kritikus, azt meg kell oldani, és ennek első lépése, hogy a revizori vizsgálat feltárja a hiány kialakulásának okait.

A Blikk hétfőn számolt be arról, elképzelhető, hogy nem nyit ki tavasszal a Vidám Park, őszre pedig csődbe is megy az idén hatvanéves intézmény.

Kedden közleményben reagáltak a cikkre, azt írták, nincs szó csődről, csupán átmeneti likviditási problémájuk megoldására keresnek kiutat. A nehézségeket az okozza, hogy tavaly tizenöt százalékkal kevesebb látogatójuk volt, mint 2008-ban.

A képviselők a februári közgyűlésre elnapolták a Vidám Park megsegítésének ügyét.