Brucknak volt szerződése Antal igazgatósága alatt

2010.03.14. 23:50 Módosítva: 2010.03.14. 23:57

Bruck Gábor állításával ellentétben mégis volt szerződése a Sawyer Miller Group-nak a BKV-val Antal Attila igazgatósága alatt., hangzott el a TV2 Tényekben. A Tények információi szerint két és fél héttel Antal távozása előtt írta alá a kommunikációs szerződést Balogh Zsolt vezérigazgató-helyettes a Sawyer Miller Group-pal. Antal ekkor betegállományban volt.

A Magyar Nemzet szombaton közölt interjút Antal Attilával. Ebben Antall azt mondta, hogy Demszky Gábor főpolgármester kérésére bővítették ki a PR-cég szerződését, így több megbízáshoz juttatva azt. Bruck Gábor úgy reagált, hogy egyetlen szerződést sem kötött a BKV-val Antal Attila vezérigazgatósága alatt.

Mint mondta tíz év alatt egyetlen kisebb szerződést kötöttek a BKV-val, amely a 4-es metró kommunikációjával kapcsolatos, ezt egy Brüsszel által is jóváhagyott közbeszerzésen nyerte el, jóval Antal Attila megbízatása előtt. A kommunikációs szakember megjegyezte azt is, hogy Demszky Gábornak a 90-es években, 12 évvel ezelőtt volt a kampányfőnöke. "2000 óta lényegében nem dolgozom fővárosi cégeknek, és szándékosan" - tette hozzá.

Demszky Gábor annyit ismert el, hogy dícsérte a céget Antal Attilának, mert annyira rossznak tartotta a BKV kommunikációjat, de végül nem kötöttek velük szerződést.