16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Féláron lehet fürdőbe menni szombaton

2010.10.07. 16:39

Félárú jegyekkel, három kiemelt helyszínen éjszakai nyitvatartással és különböző programokkal várják a vendégeket a budapesti fürdők szombaton, a Magyar Fürdőkultúra Napján.

Napközben egységesen féláron lehet fürdőzni a budapesti Dagály, Dandár, Gellért, Király, Lukács, Rudas, Széchenyi és Csillaghegyi fürdőkben - közölte a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Napközben a Magyar fürdőkultúra érdekességeiről tart vetítéssel kísért előadást Kiss Ferenc üzemeltetési igazgató a Gellért fürdőben 10 órakor, a Rudas fürdőben 13 órakor, a Lukács fürdőben 16 órakor. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség hullámlovas-bemutatót tart a Gellért fürdő kültéri hullámmedencéjénél 13, 14 és 15 órakor.

A Gellért, a Lukács és a Rudas fürdőben közös jeggyel lehet megmártózni este 2500 forintért. A törökkori Rudas fürdőben éjszaka többször is keleti zene szól, hastáncosok és orientális táncosok lépnek fel. A Gellért aulájában a szecesszió és a romantika korszakából csendül föl muzsika, a 20-30 perces minikoncertekben a Halastó Kulturális Egyesület működik közre. A Lukácsban föllép a Play-Grund Improvizációs Műhely rögtönzött előadásokkal, színészeik a közönség által megadott témákra improvizálnak.  • Tippek
  • Hírek