Tarlós: Nem esik majd nehezemre felállni

2011.02.10. 09:35

Tarlós István sötétebben látja a budapesti jövőt ma, mint az önkormányzati választások előtt. A főpolgármester szerint jelenleg kisebb az esélye a fővárost erősítő közigazgatási reformnak, amelyért a Fideszhez tartozó, de széthúzó érdekcsoportok a felelősek.

Tarlós a Figyelőnek adott interjúban azt mondta, mindenkinek drukkol, "de vannak dolgok, amiket nem lehet megcsinálni, mert nem azért választottak meg".

A főpolgármester úgy véli, a kisebb összecsapások ideje le fog járni. Konkrét eseteket nem említett, kérdésre válaszolva annyit mondott: "hol Rogán Antalt emlegetik, hol Pesti Imrét, egy egészen más súlycsoportban pedig most a II. kerületi polgármesterrel is próbálják erősíteni ezeket az ellentétképeket".

Bírálta a Népszabadságot és a Népszavát, amelyek szerinte "tele vannak ostobasággal. Némely lap részéről ezek az önbizalom- és bátorságfejlesztő gyakorlatok túlmennek az ésszerűség határán".

Tarlós elmondta, igyekszik betartani a szabályokat, és tisztességesen végezni a munkáját, de nem fog 2014-ben két kézzel kapaszkodni a székébe. "Ha a miniszterelnök egyszer azt kéri, hogy ne tegyem, nem esik majd nehezemre felállni" - tette hozzá.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla