II. kerületi választás: A Fidesz-KDNP jelöltje leadta a kopogtatócédulákat

2011.10.10. 15:32
A jelöltek közül elsőként adta le a II. kerületi időközi országgyűlési képviselő-választáson való induláshoz szükséges ajánlószelvényeket Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje.

A politikus ezt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján közölte, úgy fogalmazva, hogy eddig ő az "egyetlen jogerősen bejelentett jelöltje" a választásnak. Láng Zsolt – aki egyben a II. kerület polgármestere – elmondta, több mint háromezer ajánlószelvényt gyűjtött össze, amit a bizalom jelének tekint.

Hozzátette, bízik abban, hogy a többi jelölt partner lesz egy pozitív, építő jellegű, korrekt kampányban.

A tájékoztatón Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Láng Zsoltot mint komoly, megbízható embert ajánlotta a II. kerületben élők figyelmébe.

A II. kerületben lévő budapesti 2-es számú egyéni választókerületben november 13-án tartanak időközi országgyűlési képviselő-választást, amelyet azért kellett kiírni, mert a parlament a térség korábbi képviselőjét, a fideszes Balsai Istvánt alkotmánybíróvá választotta, a két tisztség pedig összeférhetetlen egymással. Balsai István szeptember 1-jei hatállyal mondott le mandátumáról.  • Tippek
  • Biztosítás