Fülöp, Evelin
EUR 393,44 Ft
USD 368,31 Ft
13 °C
27 °C

Álmennyezet-szakadás volt a 3-as metróban

2012.05.05. 17:39

Szombat délután leszakadt a mennyezet burkoló lemezének két darabja Budapesten a 3-as metró népligeti állomásán – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere.

A BKV-figyelő blog információit megerősítve a fődiszpécser azt mondta, az Újpest felé tartó vágány felett két, egyenként két négyzetméteres burkoló elem szakadt le, személyi sérülés nem történt. Az utasokat egy órán keresztül pótlóbuszok szállították Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, a közlekedés nem sokkal 5 óra előtt állt helyre a 3-as metróvonalon.

A BKK közlése szerint az állomáson szerelvény nem volt, viszont a Metróért Egyesület közleményében azt írja, hogy jobb peron mellett álló szerelvény teteje is felfogott a lehulló törmelékből. Az egyesület szerint 15:56-kor történt a leszakadás, és a Nagyvárad téren az
első pótlóbusz 16.27-kor érkezett meg. A törmelék eltávolítása és biztonsági ellenőrzések után 16.55-kor beindult a forgalom a teljes vonalon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás