Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Deák téren füst, a Kálvin téren gázolás miatt állt le a metró

2013.04.04. 08:19 Módosítva: 2013-04-04 09:05:55

Egy ideig buszokkal kellett pótolni az M3-as metrót a Nagyvárad tér és a Lehel tér között csütörtök reggel, a forgalom 8.43-kor helyreállt, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebookon. Folyamatosan dolgoznak a menetrend helyreállításán, amíg ez megtörténik, addig a megszokottól eltérő követési időkre kell számítani.

A metróforgalmat a Kálvin téren gázolás, a Deák Ferenc téren a jelzőberendezés meghibásodása, füstölése akadályozta.

A Metróért Egyesület közlése szerint egy vágányfojtó transzformátor izzott, füstölt. Ez a biztosítóberendezés egyik eleme.

Az állomást a tűzoltók kiérkezése előtt kiürítették, senki sem sérült meg, mondta az Indexnek Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Az izzást egy porral oltóval szüntették meg.

Ezzel szinte egy időben a Margit hídnál is elromlott egy HÉV. Az egyik kocsi elektromos szekrénye füstölt. Itt a tűzoltóknak már nem volt dolguk, mert a szerelvény vezetője elhárította a hibát.

Rosszul lett egy utas, emiatt volt fennakadás a 18-as, a 41-es és a 47-es villamosok közlekedésében a XI. kerületi Fehérvári úton, írja az MTI.