Így juthat el a Koncz Zsuzsa-koncertre

2014.03.11. 17:25

A BKK közleményt adott ki arról, hogy hogyan lehet eljutni március 14-én, pénteken a Papp László Budapest Sportarénába, ahol Koncz Zsuzsa ad koncertet. Az 1-es villamos felújítása miatt ugyanis a tömegközlekedési útvonal eltérhet az eddig megszokottól. A koncert az M2-es metróval vagy a rövidített útvonalon, az Árpád híd M és a Mester utca megállók között közlekedő 1-es villamossal közelíthető meg leggyorsabban. De nézzük részletesebben:

  • Buda és a belváros, illetve Kőbánya felől az M2-es metró igénybevételét javasolják.
  • Az Óbuda és a XIII. kerület irányából érkezőknek a Bécsi út, illetve Bogdáni út és az Árpád híd M között közlekedő 1V és 101V számjelzésű villamospótló autóbuszt, majd az Árpád híd M megállótól az 1-es villamost ajánljuk, amiről a Puskás Ferenc Stadion M megállóhelyen kell leszállni.
  • A Ferencváros irányából érkezőknek szintén az 1-es villamost ajánlják. A villamosról nekik is a Puskás Ferenc Stadion M megállóhelyen kell leszállni. A Közvágóhíd H és a Ferencváros vasútállomás megállók között – a Mester utca megálló érintésével – a 201V számjelzésű pótlóbusszal lehet utazni.
  • A Káposztásmegyer, Újpest, vagy Angyalföld felől érkezőknek a 20E, 30-as, a 30A vagy a 230-as buszt célszerű választaniuk, az autóbuszok Keleti pályaudvar M végállomásáról az M2-es metróval érhetik el a Sportarénát.
  • Újpalota, Rákospalota, illetve a XVI. kerület felől legkönnyebben a 130-as busszal közelíthető meg a Sportaréna, a járatról a Puskás Ferenc Stadion M végállomásnál kell leszállni.
  • Pestszentlőrincről, Kispestről illetve Kőbányáról a 95-ös autóbusszal célszerű utazni, aminek végállomása a Puskás Ferenc Stadion M (Ifjúság útja) megálló.
  • Az Újlipótvárosból valamint a Városliget környékéről a 75-ös trolibusszal utazhatnak közvetlenül a Puskás Ferenc Stadion M végállomásig, míg Zugló belsőbb területeiről a 80-as és 80A trolibuszt javasoljuk, amelyekről a Puskás Ferenc Stadion M (Hungária körút) megállóban kell leszállni.
  • Dél-Buda felől a 47-es vagy a 49-es villamosokat, majd az Astoria megállótól az M2-es metrót ajánljuk a Puskás Ferenc Stadion állomásig.