Judit
3 °C
7 °C

Rögzítette a busz kamerája az ablakbetörést

2014.03.11. 12:32

A rendőrség garázdaság miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik 2014. január 30-án egy Kőbányán közlekedő autóbuszon utazva az üvegtörő kalapáccsal kitörték a busz oldalsó ablakát. Az esetet a busz kamerája rögzítette.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható ismeretlen férfiakat felismeri hívja a 263-7200/ 140 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16, p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az ablaktörés pillanata a videó végén látható. Látszik, hogy egyáltalán nem kellett nagy erővel megütniük az ablakot a kalapáccsal, hogy az betörjön, így azoknak sem ajánljuk a buszokon található üvegtörő kalapács használatát, akik csak finoman szertnék demonstrálni a mozdulatot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?