Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Végre meg lehet közelíteni Kerekhegyet

2014.03.31. 13:47

Solymár Kerekhegy nevű városrészéből eddig csak hosszú gyaloglással lehetett eljutni a Hűvösvölgy felé közlekedő 157-es busz megállójáig. Április 1-jétől ez megváltozik: a solymári önkormányzat kérésére a BKK Kerekhegyig meghosszabbítja a korábban a Géza fejedelem útjáig közlekedő buszjárat útvonalát.

A busz alapvetően munkanapokon 20 óráig fog a meghosszabbított útvonalon járni, ennél később, valamint hétvégén pedig Telebusz-rendszerben közlekedik majd.

Ez azt jelenti, hogy a vonalon üzembe állított Solaris Urbino alacsonypadlós midibuszok kizárólag akkor közlekednek Kerekhegyig, ha az utazási szándékot előzetesen telefonon, vagy az utazás során a járművezetőnél jelezték. Hűvösvölgy és Budaliget, Géza fejedelem útja között az eddigi járatsűrűséget a Kerekhegyre közlekedő 157-es járat a kizárólag a budapesti szakaszon közlekedő 157A betétjárattal együtt biztosítja, a buszok menetrendje hamarosan elérhető lesz a BKK honlapján.