János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ne közlekedjen május elsején Budapesten!

2014.04.30. 18:09

2014. május 1-jén (csütörtökön) 8:30 és 18:00 között „Nagy futam” elnevezéssel légi- és aszfaltshowt tartanak Budapesten. A verseny miatt a fél várost lezárják, a tömegközlekedés pedig sok helyen megváltozik. 

A Showt a Bem József tér–Bem rakpart–Jégverem utca–Fő utca–Clark Ádám tér–Széchenyi Lánchíd–Széchenyi István tér–Széchenyi rakpart által körbehatárolt területen, valamint az Angelo Rotta rakpart, a Sztehlo Gábor rakpart és az id. Antall József rakpart lezárásával tartják.

A rendezvény miatt 10:40 és 11:10 között – a Lánchíd mellett – az Erzsébet hidat is lezárják. A BKK arra kéri mind az autósokat, mind a tömegközlekedőket, hogy az egész nap tartó rendezvények helyszínére való eljutásban a kötöttpályás közösségi közlekedési járatokat – elsősorban a metrót – részesítsék előnyben az egyéni autós közlekedés helyett.

<<A tömegközlekedési eszközök menetrenjében történő változásokat a BKK honlapján tudja részletesebben megnézni.>>