László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újra hoppon maradt az Orangeways

2014.05.20. 08:06

Hiába kérte az Orangeways City Kft. a közbeszerzési eljárást lezáró döntés megsemmisítését, a Közbeszerzési Döntőbizottság (KD) elutasította a cég jogorvoslati kérelmét – derül ki a Népszabadság keddi számából.

Bár az Orangeways idén márciusban megnyerte a  BKK által kiírt midibusztendert, a BKK viszont 8 nappal később eredménytelennek nyilvánította a közbeszerzést, mivel épp a pályázat lezárása előtt számolták fel az Orangeways egyik partnerét, ami igazolni tudta volna az előírt referenciákat.

Bár a hiánypótlás lehetséges volt, a BKK hiányosságok és hibák tömkelegét találta az Orangeways a benyújtott dokumentumok értékelésénél, ezért kizárta a céget. A másik induló, a VT-Arriva Kft. visszalépett, a BKK az eljárást eredménytelennek nyilvánította, és új tendert ígért.