Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hétvégén lezárják a reptéri gyorsforgalmit

2014.06.26. 15:44 Módosítva: 2014-06-26 15:47:30

A BKK bejelentette, hogy lezárják a Liszt Ferenc repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat a Kőbánya-Kispest metróvégállomás térségében a Sibrik Miklós úti felüljáró újjáépítéséhez kapcsolódó bontási munkák miatt a június 28–29-ei hétvégén. A rekonstrukciós munkák során kicserélik az átkelő teljes szerkezetét, és új útpályát építenek, a gyalogos járdán pedig kerékpársávot és közös használatú gyalogos-kerékpáros útfelületet hoznak létre. A lezárás szombaton 6:00-tól 29-én, vasárnap 22:00-ig tart.

Nagyításért kattintson!
Nagyításért kattintson!

A repülőtérre vezető útról a városhatár felé tartó közúti forgalmat a kispesti lehajtó ágnál (Köki Terminál) terelik le, innen a lehajtó ág – Lehel utca–Vak Bottyán utca – kispesti felhajtó útvonalon lehet a gyorsforgalmi útra visszatérni. A városközpont felé haladókat a Shell benzinkútnál található felhajtón keresztül terelik le a Gyömrői útra, majd onnan a Gyömrői út – Kőér utca – Üllői út útvonalon közelíthető meg a belváros.

Az arra közlekedő 85-ös, 136E, 148-as, 182-es, 184-es, 200E és 202E autóbuszok módosított útvonalon közlekednek, de a járatok minden megszokott megállóhelyet érintenek.