Üvöltve káromkodott egy ellenőr a villamoson

2014.11.15. 11:59

"Buzi, mocskos, alpári geci amerikai vagy!" - üvöltötte egy ellenőr a 49-es villamoson egy utasnak. Az ellenőrnél láthatólag teljesen elpattant valami, és magából kikelve, a tényállástól - mármint attól, hogy van-e vagy nincs-e jegye az utasnak - függetlenül üvölt, egy idő után nem csak a problémással utassal, hanem mindenkivel, főleg azt, hogy "Mi a faszom van már ezzel az országgal, tiszta beteg egy elmevilág!".

Jegyellenőr vs. utas balhé a 49-es villon

A BKK vizsgálatot indított a felvétel miatt, miután az nyilvánosságra került. "A BKK mindig, minden körülmények között elvárja kollégáitól a kulturált és higgadt viselkedést, természetesen még akkor is, ha bizonyos helyzetekben nem az utasnak van igaza. A videófelvételen látható viselkedést elfogadhatatlannak tartjuk" - írták egy közleményben.

Az ellenőr és az utas közti vitába  egy idő után a közelben ülő idős nénik is bekapcsolódnak, ami csak olajat ön t a tűzre, és az utas is kiabálni kezd. Nehéz a videóból kiemelni a legjobb részletet, de ez a párbeszéd például elég jó:

Utas (kezd kicsit ideges lenni). Normális vagy, te normális vagy?Ellenőr (üvöltve): Mit gondolsz? A feleségemmel dolozom egy cégnél!