Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vasárnaptól változnak a lezárások a Budaörsi úton

2014.12.05. 14:38 Módosítva: 2014-12-05 14:45:34

A Budaörsi úti új közúti csomópontjának építése miatt változik a forgalmi rend a városból kifelé vezető oldalon - olvasható a BKK oldalán.

Csatornaépítés kezdődik a Sasadi út és a Budaörsi út csomópontjában, ezért február 15-éig lezárják a Bozókvár utcától a Sasadi úti kereszteződésig a városhatár irányú két szélső forgalmi sávot. Egy csomó busz megállóhelye átköltözik, erről itt talál bővebb információkat. A Budaörsi útról a Sasadi útra nem lehet majd jobbra bekanyarodni, a Sasadi utat pedig a Bakony utcától a Budaörsi útig, a városhatár irányába egyirányúsítják.

Az új forgalmi renddel a Budaörsi út kifelé haladó útpályáján a közúti sávok kiosztása nem változik, ugyanakkor a Rahó utcából és a Pannonhalmi utcából már sávváltással elérhető lesz az autópálya kivezető útja. A Budaörsi úton befelé haladóknak az új építési ütem nem okoz változást.