Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rosszul lett a BKV-busz sofőrje, két villanyoszlop kidőlt

2014.12.18. 18:25 Módosítva: 2014-12-18 22:03:10

Rosszul lett egy menetrend szerint közlekedő busz vezetője csütörtök este Budapesten, a Szent Orbán téren, emiatt a jármű villanyoszlopnak ütközött - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-t. A baleset miatt a 112-es és 212-es busz terelt útvonalon közlekedik - mondta.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte MTI-vel, hogy az ütközés következtében két villanyoszlop kidőlt. Az első információk szerint a buszon utazók közül senki nem sérült meg, a jármű vezetőjét a mentők kórházba viszik.

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére a az érintett útszakaszt lezárta, a forgalmat a Stromfeld Aurél útra és a Nárcisz utcára tereli.

Az autóbuszok mindkét irányban az Istenhegyi út-Németvölgyi út útvonalon tesznek kerülőt, nem érintik a Szent Orbán tér megállót, ezen kívül a 102-es busz a Németvölgyi út és a Nárcisz utca megállót, a 212-es busz pedig a Galántai utca megállót sem. A BKK az arra utazók türelmét kéri.