Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Két hétvégén pótlóbusz jár a kék metró középső szakaszán

2015.01.14. 12:44

Folytatódik a síncsereprogram a hármas metró vonalán, ezért a január 17–18-i, majd a 24–25-i hétvégén pótlóbuszok viszik az utasokat a Deák Ferenc tér és a Népliget között, írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Újpestről Kőbánya-Kispestig két átszállással lehet eljutni, de ez „nem minősül útmegszakításnak”, vagyis egy jeggyel lehet megtenni az utat. 

A Deák tér és a Népliget között az M3-as jelzésű buszokat kell keresni. A BKK közleménye részletesen felsorolja a megállókat. A felszíni közlekedésben is lesznek kisebb-nagyobb változások. Ezek főleg az utolsó járatok indulási idejét érintik.

A fővárosi közgyűlés augusztus 25-én döntött arról, hogy kiírhatják a tendert a hármas metró szerelvényeinek felújítására. Ez az idén elkezdődhet, a vonal teljes rekonstrukciója 2019-re készülhet el. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?