Fülöp, Evelin
EUR 393,63 Ft
USD 368,56 Ft
13 °C
27 °C

Még nagyobb szívás lesz Budán autózni

2015.03.24. 19:39

A 4-6-os villamos Oktogon és Széll Kálmán tér közötti pályájának felújítása, és a Széll Kálmán tér átépítése, valamint a budai fonódó villamoshálózat kiépítése mellett a Clark Ádám téri körforgalom alatti villamosalagutat is átépítik, ami szerdától forgalomkorlátozással jár.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a kivitelező a körforgalom középszigetében dolgozik majd, ezért az a Fő utcai és a Lánchíd utcai csatlakozásánál beszűkül. A munkaterületre való be- és kihajtásnál a tehergépkocsik is akadályozzák majd a forgalmat, ezért azt kérik, hogy a Lánchíd helyett inkább az Erzsébet hidat használja mindenki.

A villamosalagút átépítése múlt hétfőn kezdődött, a munkálatokat azért kell elvégezni, hogy a budai fonódó villamoshálózaton forgalomba álló új alacsonypadlós CAF-villamosok átférjenek az aluljárón, írja az MTI. A villamosok helyett pótlóbuszok járnak, a BKK azt ígéri: várhatóan december 19-re lesznek készen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét