Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Március 15-ig marad az őrület az Árpád hídnál

2017.02.17. 16:11

A vizes vb miatt amúgy is katasztrofális közlekedés Észak-Pesten, ahonnan feljutni az Árpád hídra felér egy tortúrával. A péntek délutáni helyzet szerint annak, aki a Népfürdő utcától a Dagálynál akart felkanyarodni a hídra annak az aluljárónál kell beállnia a sor végére, onnantól sorsa isten kezében van. 

És ha még ez sem elég, további rossz hírrel szolgálhatunk azoknak, akik a Váci út és a Róbert Károly kereszteződésénél szeretnének rákanyarodni a körútra, hétfőtől ugyanis ott is útszűkületre kell számítani, és ez „várhatóan március 15-ig" így is marad.  

A BKV sajtó szerint a „Róbert Károly körúti munkavégzés a jelenleg is zajló útfelújítási munkálatokkal összehangoltan történik,

ami újabb forgalomkorlátozást nem jelent.

„A Váci úti munkavégzés idején irányonként egy-egy forgalmi sávot lezárnak. Az M3-as metróvonal felújításának előkészítése során ideiglenes forgalomtechnikai-, burkolatbontási- és út alatti átfúrási munkálatokat végeznek.”