Mihály
3 °C
17 °C

Valóra vált minden anya rémálma a 75-ös trolin

2017.03.13. 10:04

Egy 22 éves anyuka állítása szerint a 75-ös troli vezetője nem várta meg, amíg ő is leszáll a troliról, elindult úgy, hogy az öt hónapos gyereke a babakocsiban egy ismeretlen nővel maradt az utcán.

Vivien a Borsnak mesélte el, hogy a Hősök terén akart leszállni a troliról a kisfiával, de mivel a babakocsit egyedül nem tudta leemelni a troliról, egy nő segített ebben neki. 

A sofőr kinyitotta az ajtót, a hölgy fogta alul, én pedig fölül a babakocsit, így próbáltunk leszállni. A következő pillanatban azonban a vezető rácsapta az ajtót a babakocsiban fekvő gyerekemre, csak azután nyitotta ki újra, hogy az egész busz hangos kiabálásba kezdett. Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az ajtó.

Vivien hiába szaladt oda a sofőrhöz, hogy a gyerek mással maradt lent a megállóban, és hiába kiabáltak az utasok is, a vezetőt ez nem érdekelte, és elindult. Miután a nő számonkérte a sofőrt, azt a választ kapta, hogy

Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!

Vivien a Benczúr utcánál tudott csak leszállni, visszarohant a Hősök terére, ahol az ismeretlen nő szerencsére megvárta a kisfiával. Vivien a BKK Központnál tett bejelentést telefonon és levélben is, de azt a választ kapta, hogy 30 napos határidővel foglalkoznak az ügyével. A Bors is megkereste a BKK-t, de eddig nem kaptak választ kérdéseikre.