Záporoznak az 1-es osztályzatok a BKK-nak

2017.07.21. 14:15

Kommentekben osztják a BKK-t a közösségi oldalán a felháborodott utasok, amióta kiderült, hogy gyanúsított lett a rendszerhibát feltáró fiú. Záporoznak az egyes osztályzatok, a cég megítélése az ötös skálán 2,1-re süllyedt.

*Frissítés, 15.55: már 1,2-re süllyedt a megítélés.

Pár komment a legfrissebbbekből a BKK oldaláról:

"Az egy dolog, hogy az online bérlet használhatatlan és alkalmanként kb. 3 percbe kerül az ellenőrzése, ami mind az utas, mind pedig az ellenőr munkáját csak nehezíti, de az hogy ez a vállalat asszisztál egy nevetséges rendőségi feljelentéshez és előállításhoz, már gusztustalan és felháborító."

"Lenyűgöző hatvanas évek szimuláció, mind a járműpark, mind a staff Oscar-t érdemlő szovjet tisztet idéző színészi játéka révén! Lenyűgöző interaktivitás!

A Terror Háza múzeum a múlté, emberek, minden Pestre látogató, kalandvágyó embernek ajánlom a BKK e-jegyet, flexibilis árszabás és first-hand Gulág-élmény mikor a használata után rendőrök visznek el egy szó nélkül a lakásodról."

"Csak stílusosan, esetleg az időjárást meg a budai hegyeket is be lehetne perelni, mert rámutatnak kisebb de inkább nagyobb hiányosságokra (légkondicionáló hibák, korosodó buszok amik nem tudnak felmenni a hegyre)"

A cégnek a korábbi vezérigazgató, Vitézy Dávid is kiosztott egy jó nagy egyest.

Mint arról beszámoltunk, gyanúsított lett a fiatal fiú, aki azt mondja: segíteni akart azzal, hogy jelzi a biztonsági rést a BKK digitális jegyrendszerében.

Frissítés 16.34: A T-Systems Facebook-oldala is kapja az ívet.

Az etikus hacker srác meghurcoltatása miatt tüntetést szervez a Occupyoktogonbázis a Facebookon.

Egy iskola ösztöndíjat ajánlott szerkesztőségünkön keresztül a fiúnak:

"Olvastuk a cikketeket, és mivel mi nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a fiatallal, aki etikus hekkerként jelezte a hibát az illetékeseknek, ezért rajtatok keresztül szeretnénk felajánlani neki egy ösztöndíjas helyet iskolánk szoftverfejlesztő vagy hardver programozó kurzusára. Sok szeretettel várjuk a megkeresését!" – írták.  • Tippek
  • Hitelkártya