Judit
2 °C
7 °C

Záporoznak az 1-es osztályzatok a BKK-nak

2017.07.21. 14:15

Kommentekben osztják a BKK-t a közösségi oldalán a felháborodott utasok, amióta kiderült, hogy gyanúsított lett a rendszerhibát feltáró fiú. Záporoznak az egyes osztályzatok, a cég megítélése az ötös skálán 2,1-re süllyedt.

*Frissítés, 15.55: már 1,2-re süllyedt a megítélés.

Pár komment a legfrissebbbekből a BKK oldaláról:

"Az egy dolog, hogy az online bérlet használhatatlan és alkalmanként kb. 3 percbe kerül az ellenőrzése, ami mind az utas, mind pedig az ellenőr munkáját csak nehezíti, de az hogy ez a vállalat asszisztál egy nevetséges rendőségi feljelentéshez és előállításhoz, már gusztustalan és felháborító."

"Lenyűgöző hatvanas évek szimuláció, mind a járműpark, mind a staff Oscar-t érdemlő szovjet tisztet idéző színészi játéka révén! Lenyűgöző interaktivitás!

A Terror Háza múzeum a múlté, emberek, minden Pestre látogató, kalandvágyó embernek ajánlom a BKK e-jegyet, flexibilis árszabás és first-hand Gulág-élmény mikor a használata után rendőrök visznek el egy szó nélkül a lakásodról."

"Csak stílusosan, esetleg az időjárást meg a budai hegyeket is be lehetne perelni, mert rámutatnak kisebb de inkább nagyobb hiányosságokra (légkondicionáló hibák, korosodó buszok amik nem tudnak felmenni a hegyre)"

A cégnek a korábbi vezérigazgató, Vitézy Dávid is kiosztott egy jó nagy egyest.

Mint arról beszámoltunk, gyanúsított lett a fiatal fiú, aki azt mondja: segíteni akart azzal, hogy jelzi a biztonsági rést a BKK digitális jegyrendszerében.

Frissítés 16.34: A T-Systems Facebook-oldala is kapja az ívet.

Az etikus hacker srác meghurcoltatása miatt tüntetést szervez a Occupyoktogonbázis a Facebookon.

Egy iskola ösztöndíjat ajánlott szerkesztőségünkön keresztül a fiúnak:

"Olvastuk a cikketeket, és mivel mi nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a fiatallal, aki etikus hekkerként jelezte a hibát az illetékeseknek, ezért rajtatok keresztül szeretnénk felajánlani neki egy ösztöndíjas helyet iskolánk szoftverfejlesztő vagy hardver programozó kurzusára. Sok szeretettel várjuk a megkeresését!" – írták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?