Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem jár a metró a Déli és a Deák tér között

2018.01.06. 13:45 Módosítva: 2018-01-06 16:44:27

Baleset miatt nem jár az M2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar közötti szakaszon – közölte Facebook-oldalán a BKK szombat délután. 

A BKK nem közölt egyéb információt a történtekről, csupán azt, hogy az érintett szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat. Egy kommentelő azonban a poszt alatt azt írta, gázolás történt a Batthyány téri megállónál. Ezzel kapcsolatban kerestük a BKK-t, de ők csak a baleset tényét erősítették meg, a részletek ügyében a rendőrséghez irányítottak minket. 

A BRFK válaszul közölte, eddig tisztázatlan körülmények között egy 40 éves budapesti nő a sínekre esett. Az esés miatt könnyű lábsérüléseket szenvedett, ezért a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a metró nagyjából 2 óra után már újra járt.