Árpád
-2 °C
4 °C

Ijesztő lyuk tátongott a 45-ös busz padlóján

2018.02.27. 05:05

Olvasónk, Barnabás hétfő reggel 6 óra 45-kor vette fel a lenti videót Budapesten a 45-ös buszon.

Ez életveszélyes

– írta.

Megkerestük a BKV-t, hogy hogyan keletkezhetett egy akkora lyuk a busz padlóján, amin egy kisgyerek vagy egy kiskutya is bőven ki tud esni a kerekek alá, de nem kaptunk választ.

A Közlekedő Tömeg Egyesület részéről elmondták, hogy aránylag gyakran (2-3 havonta) kapnak ilyen jellegű fotókat a BKV-s bejelentő-programukba. A videón szerintük egy olyan busz látható, aminek a padlójára javítás után nem szerelték vissza a szerelőpanel borítóját, vagy ha visszaszerelték, akkor valaki egy speciális kulccsal leszerelte onnan.

Frissítés:

A BKV tájékoztatása szerint a videón látható 45-ös jelzésű autóbuszon a reggeli órákban egy utas jelezte járművezetőnek, hogy nincs a helyén az utastér padlózatát az alváztól elválasztó szerelőfedél. Ezután a járművezető visszahelyezte azt a helyére. Mivel a reggeli kiállásnál az autóbuszon minden rendben volt, feltételezhetően valaki szándékosan távolította el a helyéről a deklit. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?