Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cáfolja a BKV, hogy visszahívták volna a viccmesélő buszsofőrt

2018.05.28. 09:43 Módosítva: 2018-05-28 10:59:05

A BKV Zrt. hétfő reggeli közleményében cáfolta a Blikk szombati cikkét, miszerint a cégnél a sofőrhiány, hogy visszahívta sofőrnek a viccmesélés miatt hat éve kirúgott Bócsa Viktort.

Mint írják,

a Blikk által közöltekkel ellentétben a buszos szakterület szakmai vezetőinek részéről nem merült fel a cikkben említett járművezető alkalmazásának lehetősége, ezért a BKV részéről történő hivatalos megkereséséről sem beszélhetünk.

Bócsa a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a BKV a 3-as metró vonalának teljes lezárása miatt hívta vissza őt, hogy vicceivel felvidítsa a buszos pótlás miatt mérges utasokat. Azt is mondta, hogy elég jó fizetést ígértek neki, és a szerelmén múlik, hogy elfogadja-e a felkérést.

Ezek után nem tudjuk, hogy Bócsa viccből nyilatkozta-e ezt a Blikknek, vagy a BKV részéről nem hivatalos megkeresésről volt-e szó, mindenesetre az a poszt olvasottságából kiderült, hogy olvasóink imádták az ötletet.

Ne maradjon le semmiről!

Csatlakozzon az Index Facebook-oldalához, és értesüljön a legfrissebb hírekről.