Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megint változik a 4-6-os villamos közlekedésrendje

Image from iOS (1)
2018.08.08. 09:40

Szombattól egy héten keresztül (augusztus 11-19) a következő vasárnapig a 4-es és a 6-os vonalon zajló villamospálya-felújítási munkák miatt a Margit körúton is változik a villamosközlekedés, írja közleményében a BKK.

  • Nappal a Móricz Zsigmond körtér, illetve Újbuda-központ és a Harminckettesek tere, továbbá az Oktogon és a Mechwart liget között villamos jár
  • a Corvin-negyed és az Oktogon, továbbá a Széll Kálmán tér és Mechwart liget között pótlóbusszal lehet majd utazni (ez utóbbi rövid szakaszon a buszjárat a 17-es villamost is pótolja majd).
  • Éjszaka a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között pótlóbusz,
  • a Harminckettesek tere és a Móricz Zsigmond körtér között a 6-os villamos közlekedik.

A BKK arra is választ adott, hogy mire fel bontják, betonozzák, zárják le az utat, és akadályozzák a forgalmat már megint: A nagykörúti villamosvonalon az Oktogon és a Baross utca között jelenleg a korábbinál korszerűbb felépítményű villamospálya épül.

A nagykörúti villamospótlás a nyári szünet végéig, szeptember 2-ig tart, a további forgalmi változásokról a BKK hamarosan részletes tájékoztatást ad.

Aki Budáról a Széll Kálmán tér érintésével a belváros felé tart, annak a 4-es és a 6-os villamos helyett ebben az időszakban érdemesebb az M2-es metróra szállnia. (Az M2-es metró augusztus végéig a Kossuth Lajos tér állomáson megállás nélkül áthalad.)

A további részleteket az alábbi linken találja meg.

(Borítókép: Huszti István / Index)