Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jövőre hét hónapig a Pasaréti utat fogják felújítani

pasa
2018.10.11. 13:30 Módosítva: 2018-10-11 15:57:57

2019 első negyedévében kezdődik meg a szűk, de elég nagy forgalmú Pasaréti út felújítása, a munkálatok várhatóan hét hónapig tartanak majd, derül ki a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből. 

Október 5-én megjelent a II. kerületi Pasaréti út Szilágyi Erzsébet fasor és Pasaréti tér közötti szakaszának felújítására vonatkozó közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása. Ha sikerül vállalkozót találni, jövőre  több mint két kilométernyi útszakasz újul meg ezen a szakaszon.

Minden járdát térkövesítenek, megerősítik a kapubehajtók burkolatát és új jelzőlámpákat telepítenek. Azoknál a gyalogos átkelőknél, ahol nincs lámpa, középszigeteket építenek az útra.  Megújítják a zöldfelületeket és a parkolóhelyeket is, a szabálytalan parkolások megakadályozására pedig parkolásgátló oszlopsorokat helyeznek el.

(Borítókép: A Pasaréti út egy szakasza a Google Street View 2014-es képén)