Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Széll Kálmán téri tini tömegbunyó miatt nyomoz a rendőrség

2018.10.28. 18:05

Egy járókelő által készített felvétel rögzítette, ahogy egy csapatnyi fiatal összeverekedett a Széll Kálmán téren, az esetet a Ripost szúrta ki először. A lap értesülései szerint az incidens szombaton történt,  “a verekedésben két banda tagjai körülbelül ötvenen vettek részt”. 

A videón látszik, hogy a bunyó fényes nappal a járókelők szeme előtt zajlott. A nem túl jó minőségű és elég rövidre sikerült felvételen nem igazán vehető ki, hogy hányan vesznek részt a verekedésben, de az ötven egy kicsit túlzásnak tűnik, körülbelül egy tucat fiatalról lehet szó. Ha jól látjuk, akkor két tini került padlóra a verekedésben. 

Megkerestük a rendőrséget az eset kapcsán, akik azt közölték, hogy hivatalból nyomoznak csoportosan elkövetett garázdaság miatt.

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben a rendőrségre feljelentés, bejelentés nem érkezett, azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság miatt ismeretlen tettes ellen. 

Mindeközben a Népszava azt állítja, hogy a tömegverekedés elkerülte a rendőrség figyelmét és az ügyeletes sajtószóvivő elismerte nekik, hogy azért indult eljárás, mert a lap elküldte a kérdéseket és a portál videófelvételét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?