Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Kerülje az Erzsébet hidat Pest felé, kevesebb lesz a sáv

2019.03.30. 12:38 Módosítva: 2019.03.30. 12:39

Vasárnaptól várhatóan június közepéig nappal két sávra, éjszakánként egy sávra szűkül az Erzsébet híd Pest felé tartó útpályája, közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Kollégánk arról számolt be, hogy a lezárásokat már szombaton megkezdték, emiatt a Hegyalja úton komoly torlódás alakult ki. 

Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az átkelő dilatációs szerkezetének javítását végzik március 31-től.  A Pest felé vezető útpályán, a pesti hídfő közelében egy rövid szakaszon nappal két sávra, a kisebb forgalmú éjszakai időszakban este 10 és hajnali 5 óra között egy sávra szűkül az útpálya.

A BKK kéri az autóval közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek a hídon, figyeljék a sárga színű új ideiglenes felfestéseket. A Buda irányú útpályát ez a munkavégzés nem érinti, ott a pesti hídfő környékén továbbra is a jelenleg érvényes ideiglenes forgalmi rend szerint, két szűkített forgalmi sávon lehet haladni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek