Csütörtöktől változik a nagykörúti villamosok forgalmi rendje

2020.07.14. 11:36

Újabb építési üteméhez ér a 4-es és a 6-os villamosvonal felújítása július 16-án, csütörtökön, írja közleményében a BKK. Augusztus 5-ig, szerdáig a villamosok a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között közlekednek, a Corvin-negyed és Újbuda-központ, illetve a Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusszal lehet utazni.

A pótlóbuszra a Boráros téren és a Mester utcánál, illetve a Móricz Zsigmond körtér irányú 6-os autóbuszra a Budafoki út / Karinthy Frigyes útnál a villamosmegállóban, a többi megállóhelyen az ezekkel párhuzamos buszmegállókban lehet felszállni.

Újbuda és a belváros között érdemes lesz az M4-es metrót választani. Az autósok a Petőfi híd budai hídfőjénél, valamint a Corvin-negyed és a Baross utca között a Nagykörúton korlátozásokra számíthatnak.

A 4-es és a 6-os villamosvonallal párhuzamosan húzódó Irinyi József utcában a Goldmann György tér és a Karinthy Frigyes út között a belső sávok augusztus 5-ig továbbra is le lesznek zárva. Ugyancsak nem változik az ideiglenes forgalmi rend a Fehérvári úton a Baranyi utcai / Ulászló utcai csomópontnál. Továbbra is tilos lesz parkolni a Nagykörúton a Corvin-negyed és a Csepreghy utca között, mert itt várakoznak, illetve fordulnak meg a villamospótló autóbuszok.