Károly, Karola
-2 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Óbuda polgármestere cáfolja Hagyót

2008.03.14. 10:33
Bús Balázs azt állítja, a BKV felértékelődő telken fekvő buszgarázsa már be volt jelölve a főpolgármester-helyettes térképén, amikor nála járt.
Az óbudai buszgarázs
Fotó: Somogyi-Tóth Dániel

Az alábbi levelet kaptuk Bús Balázstól, a főváros III. kerületének polgármesterétől:

(A interjú szóban forgó kérdése arra vonatkozott, hogy a főpolgármester-helyettes szobájának falán lévő térképen miért van bejelölve a BKV Óbuda buszgarázsa – a szerk.)

Az Indexen interjú jelent meg Hagyó Miklós főpolgármester-helyettessel. A cikkben Hagyó úr személyemmel összefüggésben az alábbiakat állítja: "Nézze meg jobban, több más óbudai helyszín be van jelölve a térképre! Itt van mindjárt a garázzsal szomszédos bécsi úti telek, a vasút másik oldalán a Mocsáros dűlő, a Csillaghegyi strand területe, a Gázgyár. A III. kerület polgármesterével beszéltünk arról, hogy hol vannak nála fejlesztésre alkalmas telkek, akkor firkáltuk össze."

Tekintettel arra, hogy Hagyó Úrnál tett látogatásom alkalmával már magam is a térképen bejelölt helyszínekkel szembesültem, így értelemszerűen nem megbeszélésünk eredményeként lettek a térképen bejelölve a helyszínek. Ezért kérem, hogy az interjúval azonos oldalon jelenjen meg az alábbi módosítás:

Bús Balázs, a III. kerület polgármestere cáfolja, hogy Hagyó Miklóssal folyatott tárgyalása során közösen jelölték volna meg a térképen a fejlesztésre alkalmas telkeket. Azok korábban kerültek kijelölésre.

Óbuda-Békásmegyer polgármestere továbbra is aggodalmát fejezi ki az óbudai buszgarázs jövőjét illetően.

Köszönettel: Bús Balázs polgármester