Judit
3 °C
7 °C

Óbuda polgármestere cáfolja Hagyót

2008.03.14. 10:33
Bús Balázs azt állítja, a BKV felértékelődő telken fekvő buszgarázsa már be volt jelölve a főpolgármester-helyettes térképén, amikor nála járt.
Az óbudai buszgarázs
Fotó: Somogyi-Tóth Dániel

Az alábbi levelet kaptuk Bús Balázstól, a főváros III. kerületének polgármesterétől:

(A interjú szóban forgó kérdése arra vonatkozott, hogy a főpolgármester-helyettes szobájának falán lévő térképen miért van bejelölve a BKV Óbuda buszgarázsa – a szerk.)

Az Indexen interjú jelent meg Hagyó Miklós főpolgármester-helyettessel. A cikkben Hagyó úr személyemmel összefüggésben az alábbiakat állítja: "Nézze meg jobban, több más óbudai helyszín be van jelölve a térképre! Itt van mindjárt a garázzsal szomszédos bécsi úti telek, a vasút másik oldalán a Mocsáros dűlő, a Csillaghegyi strand területe, a Gázgyár. A III. kerület polgármesterével beszéltünk arról, hogy hol vannak nála fejlesztésre alkalmas telkek, akkor firkáltuk össze."

Tekintettel arra, hogy Hagyó Úrnál tett látogatásom alkalmával már magam is a térképen bejelölt helyszínekkel szembesültem, így értelemszerűen nem megbeszélésünk eredményeként lettek a térképen bejelölve a helyszínek. Ezért kérem, hogy az interjúval azonos oldalon jelenjen meg az alábbi módosítás:

Bús Balázs, a III. kerület polgármestere cáfolja, hogy Hagyó Miklóssal folyatott tárgyalása során közösen jelölték volna meg a térképen a fejlesztésre alkalmas telkeket. Azok korábban kerültek kijelölésre.

Óbuda-Békásmegyer polgármestere továbbra is aggodalmát fejezi ki az óbudai buszgarázs jövőjét illetően.

Köszönettel: Bús Balázs polgármester

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?