Erzsébet
1 °C
4 °C

Folytatja a blicckrieget a BKV

2008.09.16. 16:13
A BKV tovább folytatja a harcot a bliccelők ellen. Szeptemberben csak érvényes jeggyel lehet megközelíteni a gyors 7-es autóbusz Kelenföldi pályaudvari, valamint a 4-6-os villamos Moszkva téri, Móricz Zsigmond körtéri és Fehérvári úti végállomását.

Kocsis István, a BKV Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója elkötelezett a bliccelés további csökkentése és az ellenőrzések felszíni kiterjesztése mellett - közölte a közlekedési cég.

A BKV Zrt. teljes vezetősége egyetértett abban, hogy szükség van a bliccelés felszíni visszaszorítására, hiszen a fokozott ellenőrzés, a büntetés megelőzése a fizető utasok érdekeit szolgálja - mondta Kocsis István, a BKV Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója.

A közlekedési cég nemrégiben azt közölte, hogy szalagkorlátokkal zárja le még ebben a hónapban a 7E autóbusz Kelenföldi pályaudvari, valamint a 4-6-os villamos Moszkva téri, Móricz Zsigmond körtéri és Fehérvári úti végállomását a bliccelők elől. A lezárt területre csak érvényes jeggyel és bérlettel lehet majd belépni.

A fokozott felszíni ellenőrzés technikai előkészítése, a részletek pontos kidolgozása továbbra is folyik. Ha az ellenőrzés kivitelezése során az szükséges, a BKV Zrt. természetesen beszerzi a megfelelő hatósági engedélyeket - olvasható a társaság keddi közleményében.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?