Cecília
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Folytatja a blicckrieget a BKV

2008.09.16. 16:13
A BKV tovább folytatja a harcot a bliccelők ellen. Szeptemberben csak érvényes jeggyel lehet megközelíteni a gyors 7-es autóbusz Kelenföldi pályaudvari, valamint a 4-6-os villamos Moszkva téri, Móricz Zsigmond körtéri és Fehérvári úti végállomását.

Kocsis István, a BKV Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója elkötelezett a bliccelés további csökkentése és az ellenőrzések felszíni kiterjesztése mellett - közölte a közlekedési cég.

A BKV Zrt. teljes vezetősége egyetértett abban, hogy szükség van a bliccelés felszíni visszaszorítására, hiszen a fokozott ellenőrzés, a büntetés megelőzése a fizető utasok érdekeit szolgálja - mondta Kocsis István, a BKV Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója.

A közlekedési cég nemrégiben azt közölte, hogy szalagkorlátokkal zárja le még ebben a hónapban a 7E autóbusz Kelenföldi pályaudvari, valamint a 4-6-os villamos Moszkva téri, Móricz Zsigmond körtéri és Fehérvári úti végállomását a bliccelők elől. A lezárt területre csak érvényes jeggyel és bérlettel lehet majd belépni.

A fokozott felszíni ellenőrzés technikai előkészítése, a részletek pontos kidolgozása továbbra is folyik. Ha az ellenőrzés kivitelezése során az szükséges, a BKV Zrt. természetesen beszerzi a megfelelő hatósági engedélyeket - olvasható a társaság keddi közleményében.