József, Bánk
-7 °C
0 °C

Dugó a Váci úton, nem működtek a jelzőlámpák

2006.03.09. 09:30
Óriási dugó alakult ki Angyalföldön, mert a Dózsa György út és a Váci út találkozásánál nem működtek a jelzőlámpák csütörtökön délelőtt. Az Elmű szerint előre tervezett munkák miatt nem volt áram.

Nem működtek a jelzőlámpák a Váci út angyalföldi szakaszán csütörtök délelőtt és reggel. A legnagyobb torlódások a Dózsa György úti csomópontnál alakultak ki, itt rendőrök irányították a forgalmat. A Fővinform tájékoztatása szerint a városban csütörtök reggel csak itt, Angyalföldön, Észak-Pesten alakultak ki torlódások, máshol egyenletes volt a forgalom.

Egy közeli alállomás bontási munkálatait végezte a Budapesti Elektromos Művek. Ezek a munkák kora délutánig tartottak, addig nem működtek a jelzőlámpák - tudtuk meg az Elmű kommunikációs osztályán. Az autósoknak tehát érdemes lett volna elkerülniük a Váci utat, csütörtök délelőtt.

A Fővinformtól megtudtuk, hogy a Váci úttal majdnem párhuzamosan futó Újpesti rakpart felújítása - amely szintén elkezdődött csütörtökön -, nem okozott fennakadásokat. A torlódás azért maradt el, mert csupán sávszűkület van az úton, nem korlátozták a kétirányú forgalmat. Olvasóink közül viszont akadt olyan, aki nem értett egyet a Fővinformmal, és a városban egy órányi araszolásról írt bosszús hangú levelet.