Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Távozik a 4-es metró volt projektigazgatója

2008.01.08. 16:42
Ahogy azt sejteni lehetett, távozik a 4-es metrót felügyelő projektcég igazgatóhelyettese, aki korábban a társaság vezetője is volt már. Gulyás László január 2-a óta felmondási idejét tölti.

Közös megegyezéssel távozik Gulyás László a DBR Metró Projekt Igazgatóság igazgatóhelyettesi posztjáról, közölte a Budapesti Közlekedési Zrt. sajtóirodája kedden.

Gulyás László 2001. január 1-jétől tevékenykedett a Fővárosi Közgyűlés által 1997-ben a 4-es metró projekt előkészítésére és lebonyolításának koordinálására létrehozott szervezet igazgatójaként. 2007. augusztus 1-től az igazgatóhelyettesi feladatokat látta el.

Az igazgatóhelyettes a munka törvénykönyvének, illetve a munkaszerződésének megfelelően, kevesebb mint nettó 12 millió forint végkielégítésben részesült - olvasható a BKV közleményében. A tájékoztatás szerint Gulyás László január 2-a óta felmondási idejét tölti.