Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb 14 útszakaszon kezdődnek felújítások Budapesten

MTI
2005.08.11. 13:50
Az elmúlt két hónapban 23 kilométer hosszúságban újultak meg aszfaltutak Budapesten, de októberig még további 14 helyszínen kezdődnek újabb munkálatok - közölte Demszky Gábor főpolgármester. Idén a főváros 1100 kilométeres főútvonal-hálózatának nyolc százaléka újul meg. Az útfelújítások jó része faltól-falig tartó rekonstrukciót jelent, és azok felét víz-, gáz-, és csatornafektetés előzi meg.

Augusztus végén, illetve szeptember elején kezdődik meg a többi közt az I. kerületi Hegyalja, a XI. kerületi Balatoni, ismertebb nevén az Egérút felújítása. A XII. kerületi Városmajor utca rekonstrukciója szeptember végén, míg a XV. kerületi Közvágóhíd utca aszfaltozása október közepén kezdődik. A főpolgármester közölte azt is: még folyik az a közbeszerzési pályázat, melynek keretében a kerületi önkormányzati kezelésű fő-, és mellékútvonalak egy ötmilliárd forintos elkülönített keretösszegből újulhatnak meg.