Árpád
-2 °C
4 °C

Takarítanak a tiltakozók után

MTI
2006.09.20. 05:40
Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. húsz munkagéppel takarítja az éjszakai tiltakozások útvonalát - közölte a cég szóvivője az MTI-vel szerda hajnalban. Szegedi Péter elmondta: takarítani kell a Rákóczi út teljes hosszában, a Teréz, a József és az Erzsébet körúton, valamint a Népszínház utca Nagykörút felőli részén.

A szóvivő közlése szerint a tüntetők többek között kockaköveket, üvegeket, szálloda falburkolatának lapjait dobáltak szét éjszaka az utcákon, felborították a szemeteskosarakat, és egy kiégett rendőrautót is hagytak maguk után.

Mint mondta, a rendőrség dönti majd el, hogy a járművet a közterület-fenntartóknak kell-e elszállítani, ahogy azt a Magyar Televízió székházánál tartott hétfő éjjeli demonstrációt követően tették, az ott kiégett hét gépkocsival.

Szegedi Péter közölte: ha szükséges, reggel hatkor 100 emberrel kezdik a kézi úttisztítást. Hozzátette: a Kossuth teret már reggel négy órára kitakarították.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?