Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tájékoztatási központja már van a 4-es metrónak

MTI
2006.09.28. 16:10

Az utóbbi 30 év legnagyobb közlekedési beruházása, a 4-es metró építési folyamata naprakészen figyelemmel követhető abban az információs központban, amit csütörtökön délután mutatott be a főpolgármester a sajtónak a majdani kelenföldi metróvégállomáson.

Demszky Gábor elmondta, hogy a metróépítés egy olyan városépítő tevékenység, amely alaposan átalakítja a felszín arculatát is. Ezeknek az összességében 60 milliárd forintnyi felszíni beruházásoknak a finanszírozásáról jelenleg is egyeztetnek a kormányzattal.

Az alagútfúró indítóakna szomszédságában kialakított tájékoztató központban az érdeklődők nemcsak tablókat és papíralapú információkat tanulmányozhatnak az állomásépítésekről, a felszín alakításáról és az alagútfúrásról, hanem védőöltözetben személyesen is megtekinthetik majd a föld alatt zajló munkálatokat.