Lezárják a fővárosi Mogyoródi és Fillér utcát

Független Hírügynökség
2007.10.24. 09:35

Szerdán indul Budapesten, a II. kerületi Fillér utca felújítása a Retek utca és a Bimbó út között. Mivel az utca keskeny, a forgalom nem férne el a munkagépek mellett, azért a munka idején csak a BKV-járatok hajthatnak be az utcába. Az autósoknak november 23-ig terelőúton kell közlekedniük. Az egy hónapig tartó felújítás alatt újjáépítik a szegélyeket, a buszmegállókat, és újraaszfaltozzák az útburkolatot.

Szintén szerdán kezdődnek a munkák a XII. kerületi Ráth György utcában, amit a Határőr és a Tóth Lőrinc utca között újítanak fel. A rekonstrukció alatt ide sem hajthatnak be az autósok, november 25-ig csak terelőúton közlekedhetnek. A burkolatot szerda reggel marják le, ezután következnek a szegélymunkálatok, a buszmegállók átépítése, végül az aszfaltozás.

Ugyancsak szerdán kezdik a XIV. kerületben a Mogyoródi út felújítását a Miskolci és az Öv utca között. Itt fenntartják a forgalmat, de már szerdától parkolási tilalom és sebességkorlátozás lép életbe, amit csak november 15-én oldanak fel. Számítani kell időszakos sávszűkítésekre és szakaszos lezárásokra is.