Árpád
-2 °C
4 °C

Lezárják a fővárosi Mogyoródi és Fillér utcát

Független Hírügynökség
2007.10.24. 09:35

Szerdán indul Budapesten, a II. kerületi Fillér utca felújítása a Retek utca és a Bimbó út között. Mivel az utca keskeny, a forgalom nem férne el a munkagépek mellett, azért a munka idején csak a BKV-járatok hajthatnak be az utcába. Az autósoknak november 23-ig terelőúton kell közlekedniük. Az egy hónapig tartó felújítás alatt újjáépítik a szegélyeket, a buszmegállókat, és újraaszfaltozzák az útburkolatot.

Szintén szerdán kezdődnek a munkák a XII. kerületi Ráth György utcában, amit a Határőr és a Tóth Lőrinc utca között újítanak fel. A rekonstrukció alatt ide sem hajthatnak be az autósok, november 25-ig csak terelőúton közlekedhetnek. A burkolatot szerda reggel marják le, ezután következnek a szegélymunkálatok, a buszmegállók átépítése, végül az aszfaltozás.

Ugyancsak szerdán kezdik a XIV. kerületben a Mogyoródi út felújítását a Miskolci és az Öv utca között. Itt fenntartják a forgalmat, de már szerdától parkolási tilalom és sebességkorlátozás lép életbe, amit csak november 15-én oldanak fel. Számítani kell időszakos sávszűkítésekre és szakaszos lezárásokra is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?