Rafael
19 °C
33 °C

Újabb forgalomkorlátozás a metróépítés miatt

MTI
2008.02.27. 16:32

A 4-es metró Keleti pályaudvari állomásának résfalazási munkálatai miatt március 16-án mintegy négy hónapra lezárják a Kerepesi út és a Dózsa György út közötti útszakaszt; de már március 1-jétől több buszjárat útvonala módosul a Baross tér környékén - közölte a BKV Zrt. szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint szombattól a 7-es, a gyors 7-es, a 73-as, a gyors 173-as, valamint a 907-es és 973-as számú éjszakai járatok a Bosnyák tér irányába a Keleti pályaudvar homlokzata előtt, a Kerepesi út után kialakított új megállóhelyen állnak majd meg.

A 67V jelzésű járat és a Pólus-busz végállomása a gyors 20-as és 30-as autóbuszok Verseny utcai végállomására kerül át. Mindkét járat a Dózsa György út - Verseny utca - Baross tér módosított útvonalon közelíti meg és hagyja el új megállóhelyét - olvasható a társaság közleményében. Március 16-ától mintegy négy hónapra zárják le a közúti forgalom elől a Baross tér - Thököly út útvonalon, a Kerepesi út és a Dózsa György út közötti szakaszt - áll a közleményben.